Thursday, 15 March 2012

1st Giveaway by Ratu and Queen

salam , 

hari nie nak terasa rajin nk join GA. marilah kta ringankan jari jemari dan tangan dan siku serta lengan join GA by Ratu & Queen . puteri balqis tak pernah Join GA before ni. mng jgn ckplah.. mmg x pernah lngsung! sy nk mng.. klu boley *cewah*  nk sgt mng lens. tp klu dh x de rezeki nk wat cam ne kan.. dpt hadiah laen pun dah alhamdulillah lah..kalau nak join boley larh klik banner kat bawah .

sebenarnya puteri balqis knal jgk ratu lissa ngan queen nouvelle ni. blh laa dikira kwn kot.mukatakmalu,hahahahahahahah.............................

maaf, entry ini mengarutt @ =,='' siapa yg mmbacanya pasti meluat  he..he..he


syarat-syaratnya : 

  1. follow blog Ratu dan Queen
  2. Letakkan banner Giveaway dan link kan ke entry ini . 
  3. Buat sebuah entry yang bertajuk "1st Giveaway by Ratu & Queen"
  4. Tag 3 blogger lain dan sila pastikan mereka tahu . 
  5. selesai buat entry , tinggalkan link entry korang tu dalam ruangan komen .


UPDATE: sy dah siap dah semua syarat.korang joinlah jgk , x rugi pun join . tp kena like byk page lah..

hadiah - hadiah mereka sangat menarik. jom tengok kejap . 


hadiah . 


RAUDHAH SHAWLSTORE

1 Tudung / Shawl by Raudhah Shawlstore  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
  Raudhah Shawlstore ( WAJIB FOLLOW blog )



PRETTY LENS STORE


2x Lens & 2x Voucher RM10 by Pretty Lens  ( WAJIB LIKE fanpage fb )
Pretty Lens  ( WAJIB FOLLOW blog )
letak link blog Pretty Lens di bloglist anda



SWINGSWING HOUSE

Swingswing House

2x Bawal Two Tone , 2x Inner Bawal by
Swingswing House  ( WAJIB ADD fb )
Swingswing House  ( WAJIB LIKE fanpage fb )



FEA BEADS



Bangle by Fea Beads  ( WAJIB LIKE fanpage fb )

Fea Beads ( WAJIB ADD fb )



MODERN HIJAB




Shawl by Tudung Murah Collection  ( WAJIB LIKE fanpage fb )

Tudung Murah Collection  ( WAJIB FOLLOW blog )




KITTYSHAWLS



40 Pins Hijab by Kittyshawls ( WAJIB LIKE fanpage fb )

Kittyshawls  ( WAJIB FOLLOW blog ) , Sunat exchange banner dengan blog kittyshawls .



SCARFSWEETHONEY



1 Shawl with 1 Ribbon Clip by Scarfsweethoney  ( WAJIB LIKE page fb )
scarfsweethoney ( follow blog )




WAFICO SHAWLS



5 pcs hp charm (handmade) by Wafico Shawls ( WAJIB LIKE page fb )

Wafico Shawls ( WAJIB FOLLOW blog )



HERBA TIHARA




Love Strap by Herba Tihara ( WAJIB FOLLOW blog )




GUGU CLOSET

Gugu Closet



3x RM10 Voucher Handbag by Gugu Closet  ( WAJIB ADD fb )

Gugu Closet  ( WAJIB FOLLOW blog )



DYANA PIKOMON




1x Lens by Pikomon Enterprise  ( WAJIB LIKE fanpage fb )




LOVEBAG LOVEBAG

LoveBag LoveBag



1x Voucher RM30 by LoveBag LoveBag / Lovebag Lovebag - pilih salah satu ( WAJIB LIKE fanpage fb )

Pilih - LoveBag LoveBag / LoveBag LoveBag  ( WAJIB FOLLOW blog )



MISSLADYANA 


1 helai baju by Missladyana Blogshops ( wajib like FB )

Riana Clothezstyle Shop


blouse by Riana Clothezstyle (fanpage) 
Riana Hays ( wajib add fb )
Riana Clothezstyle's shop (suggest page)

Nadia shawluver

tudung bawal by nadia Shawluver

Beg pocket microsoft by House of Fashionista

ratu dan queen , saya nk hdiah yg beg pocket, shawl, tudung bawal, lens, lens , dan lens serta shawl dan nk baju missladyana tuh , ok ??????janji eh nk bg kat sy nnt -kidding-


psst, saya tak de fb so tak boleh like , hehe . nanti bila dah buat , saya akan like semuanya ! setakat nie hanya boleh follow je . erm , dah selesai mengikuti semua syarat yang tlah ditetapkan ~ 

saya tag : awak , awak , dan awak . cepat ! nanti terlambat . 
bye .